PRET A CITY

Pret-a-city: Dove Fashion.hr press brunch za proljeće/ljeto 2012.

Kakve kombinacije za modno druženje biraju novinari, dizajneri i modeli?
Nova sezona Dove Fashion.hr-a počinje za točno trinaest dana, a svoje će kolekcije za iduće proljeće/ljeto 2012. predstaviti neki stari, ali i nekolicina novih dizajnera. Već tradicionalno u People's-u je održan press brunch na kojem su modni novinari i blogeri iz prve ruke mogli saznati što zanimljivo dizajneri pripremaju za iduću toplu sezonu.

             Robert Sever i Branko Basletić                        Antonija Pejković

Osim inspiracija o kolekcijama, materijalima i bojama nas je zanimalo i kakve modne kombinacije su odlučili isfurati na podnevni press brunch. Jedan od naših najdražih dizajnera Robert Sever kao i uvijek je izgledao jako chic, a njegov poslovni partner Branko Basletić svojom modnom kombinacijom pokazao je da klasična bijela košulja u kombinaciji sa kratkim hlačama od trapera uvijek izgledaju genijalno.

     Ana Maria Ricov i Martina Felja                               Ana Pavić


                  Vesna Parčina                                Nikola Grbin i Tina Bačić

Ana Maria Ricov na brunch je došla baš poput kolegice Aleksandre Dojčinović odjevena u svoj dizajn te su obje izgledale preslatko i primjereno podnevnom druženju. Kod Ricov smo ostali posebno oduševljeni fantastičnim cipelama. Dizajnerica Martina Felja odlučila se za čistu eleganciju pa se pojavila u bijeloj haljini retro izgleda koju je iskombinirala sa jednostavnim crnim sandalama.

                                        

                                                  Adela Kliškić i Nikola Barbir                                  

Mlade nade Dove Fashion.hr-a, Adela Kliščić i Nikola Barbir spojili su eleganciju i ležernost u jedno, a blogerica Tina Bačić (Style & Coffee) izgledala je totalno chic u bijelom.

            Ana Miščević                                 Ivan Friščić i Aleksandra Dojčinović

  

     Marko Banjavčić i Sanela Seferagić                       Mija Dropuljić

S obzirom na još uvijek visoke temperature i činjenicu da je brunch održan u podne modne novinarke su se većinom pojavile u simpatičnim haljinama, suknjama i kratkim hlačicama.

                     Selma Terlević                                             Barbara Slade

Nikako ne smijemo zaboraviti zaštitno lice ovosezonskog Dove Fashion.hr-a - Vesnu Parčinu koja je izgledala jako retro u sivom kombinezonu širokih nogavica koji je upotpunila crnim modnim dodacima.

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.09.2011. u 10:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p