PRET A CITY

Pret-a-City: Hartera

Što se nosilo u Rijeci?

Jedan od ponajboljih glazbenih festivala na ovim prostorima riječka Hartera, osim izvrsnog line up-a, iskazala se i kao oaza modnog eklekticizma. Brojni posjetitelji nisu štedili na mašti prilikom odabira odjevnih kombinacija za dva dana party-a. Vidjeli smo svega, od boyfriend blejzera, čarapica u maniri Harajuku školarki, klasičnih muških hlača, korzetiranih haljina, vrućih hlačica sparenih s čipkastim tajicama, kombinezona i popularnih prugica.

Glazbeni festivali su se profilirali i kao savršeno mjesto za otkrivanje novih talenata u sferama modnog dizajna. Na Harteri, pažnju prisutnih privukao je fantastičan novi brend „Oh Tiger!" s kojima ćemo vas pobliže upoznati u narednim tjednima. Interesantne ogrlice s privjescima poput noževa, sjekira, pile i tigra, pravo su osvježenje u moru dosadnjikavih, klasičnih asesoara koje viđamo na dnevnoj bazi.

Što se muškog dijela tiče, dečki su bili malo suptilniji ali daleko od dosadnog. Iako su većinu vremena ograničeni na jednostavne kombinacije u sastavu trapke i t-shirt, ove godine su si dali oduška s nakitom, bedževima i muškim torbama.

 

Ukoliko niste bili u mogućnosti posjetiti Harteru, nadamo se da nećete propustiti sljedeće izdanje jer se radi o uistinu vrhunskom ugođaju, glazbi, ekipi i organizaciji. Kao utjeha, za sve željne glazbe i provoda slijede nam In Music, Exit, Garden i Pink Elephant.

Ako posjetite koji festival, fotkajte posjetitelje, kreirajte lookbook i pošaljite nam uratke na nagradna@fashion.hr i možda vam na adresu stigne novi Samsung Diva mobitel.

 

Objavljeno: 18.06.2010. u 11:02
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p