PRET A CITY

Pret-a-City: Hvar

Što se fura u popularnom Hula Hula baru?

Ukoliko ste željni dobre zabave i beach party-a, otok Hvar je mjesto za vas.

Ove godine najveća se koncentracija partijanera iz svih dijelova svijeta sjatila u beach bar Hula Hula gdje se, uz zvukove electro glazbe, raznoliko društvo zabavlja svaki dan od 18h do 21h. Što se stila tiče, u "ušminkavanju" i dalje prednjače Talijani koji ne napuštaju apartman bez torbice - po mogućnosti one s Guccijevim logom. 

Ipak, zna se, Gucci se jasno vidi - i iz velike udaljenosti. Njihov taman ten odlično se uklopio u majice i hlačice žarkih boja koje su ove sezone veliki hit, nastavljajući se na trend povratka u svijet boja nakon preživljene recesije u sivilu.

Djevojke također nisu razočarale - dapače, bile su iznimno stilizirane u svojem cvjetnom uzorku, kratkim i prozračnim krojevima, ujedno i vrlo zavodljive što i priliči opuštanju na moru. Mnogo sjajila na usnama, rumenih obraza i oblaka parfema širili se podijem Hula Hule koji nam je donio još jednog zanimljivog lika o kojemu su svi pričali.

Dotični, odjeven u balerinu, pokazao je damama kako se pleše u visokim štiklama. Bez predrasuda, zabava je bila zagarantirana!

                                   

A. P.

Photo: Amaterske fotografije/Zahvaljujemo vjernoj čitateljici!

Objavljeno: 13.08.2010. u 12:20
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p