PRET A CITY

PRET A CITY: LJUBLJANA

Što smo pofotkali u Ljubljani?

Osim što smo uživali na Itak Džafestu na kojem su nas dosad oduševile dvije fenomenalne pjevačice - Florence Welch i Beth Ditto, pronašli smo vremena da napravimo par fotki streetstylea Ljubljane.

Moram priznati da je Ljubljana pomalo neinspirativna kad je moda u pitanju, no ako malo pozornije gledate primijetit ćete kao i u svakom gradu odlično obučenu ekipu. Po danu smo naišli na tek nekolicinu djevojaka koje su obučene drugačije i nešto primijetljivije, odnosno da iskaču iz mase, no ekipa koja se skupila ispred Kino Šiške prije koncerta Florence & the Machine pokazala je da Slovenci imaju stila i da se ipak kuže u trendove.

Kao i u ostatku svijeta pa tako i u susjednoj Sloveniji oni koji se isfuravaju trenutno nose retro i boho stil, prisutno je šarenilo, boyfriend blazeri, cvjetasti uzorak, kratke traperne hlačice na pune čarape, retro tenisice, a veliki su hit i naše Startasice!

Zanimljivo je da kad šećete Ljubljanom prije ćete naletjeti na odlično obučenog frajera nego na djevojku koja je dobro iskombinirala odjevne komade. One su ili jako ležerne, ili sportske, a muška ekipa toliko drži do sebe da su na trenutke izgledali predotjerano i preisfurano.

Oni koji iskaču iz mase su grafički dizajneri, umjetnici i glumci jer ne nose ono što je trenutno in već su razvili neki svoj prepoznatljiv stil koji im odlično stoji pa su upravo oni modno osvježenje grada Ljubljane.

Ana Bacinger

 

* Dobitnica Samsung dive je: Valentina Klasić.

Objavljeno: 02.07.2010. u 10:16
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p