PRET A CITY

Pret-a-city: London

Što je naša čitateljica snimila na tjednu mode?

Prošlog tjedna našu redakciju razveselio je mail čitateljice Josipe Uzelac koja nam je poslala fenomenalne fotografije s London Fashion Weeka.

Ako iz tjedna u tjedan trebate komentirati street style kombinacije iz raznih metropola, ali i modnih evenata, nekako vam s vremenom sve postane isto. Izgubite se u trendovima koji trenutno vladaju jer ih većina ekipe nosi i dosadi vam uvijek iznova pisati kako je u modi kombinacija vintage komada i bikerskog stila. Svi znamo da se nose isti trendovi, malo je onih koji eksperimentiraju modom, a fashionistice žele biti posebne pa vrlo često završe jedna jako nalik na drugu. I street style tako postaje jedan začarani krug sve dok vam na mail ne stignu fotografije koje ne možete prestati gledati.

Josipa Uzelac pokazala nam je stranu Londona o kojoj smo jako puno slušali i imali prilike vidjeti u nekim drugim medijima, poslala nam je fotografije koje vrište London i zanimljiv street style. U dva maila stiglo je tridesetak fotografija koje su jedna bolja od druge, fotografije fenomenalno obučenih posjetitelja London Fashion Weeka.

Nimalo nas nije začudio istančan i povremeno pretjeran izgled muške populacije, koja u nekim slučajevima izgleda više trendi od ženskih posjetiteljica. Muškarci u Londonu vole modu i ne srame se to pokazati. Neki su možda malo pretjerali, no svima dižemo palčeve na hrabrosti i odličnim idejama koje ponekad zbilja nedostaju na našim ulicama.

Mnoge trendseterice mogle bi poželjeti velik broj modnih dodataka koje su na London Fashion Week u svoj styling ukomponirali muškarci - velike kožne torbe, krznene stole i bikerske čizme, a uvjereni smo da bi neke od vas rado nosile i boyfriend blazere točkastog i prugastog dezena.

Žene su najjednostavnije rečeno fenomenalne! Opet spominjemo kako nam se jako sviđa trend koji trenutno vlada - kombiniranje dnevne i večernje garderobe koji je najbolji odabir za odlazak na modnu reviju. Većina modnih dama odlučila se za ležeran stil, posebnu pažnju posvetile su modnim dodacima koji dolaze u obliku sjajnih torbi, još boljih cipela i raznih dodataka za kosu.  

Zahvaljujemo se našoj vjernoj čitateljici Josipi Uzelac koja nas je jako razveselila svojim odličnim fotografijama i poručujemo svojim čitateljima da nam i dalje šalju zanimljive street style fotografije.

Ana Bacinger

photo: Josipa Uzelac

Objavljeno: 22.10.2010. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p