PRET A CITY

Pret-a-city: Milano Fashion Week

Što nosi modna krema u Milanu?

Moramo priznati da smo jako ljubomorni na poznate fashionistice koje posljednjih par tjedana uživaju na modnim revijama najpoznatijih dizajnerskih kuća. Nakon odličnog New York Fashion Weeka modne dame brzo su se uputile u London i tamo nam pokazale svoje genijalne odjevne kombinacije, a posljednjih nekoliko dana ponosno su pozirale street style fotografima u Milanu.

Osim što smo ljubomorni da činjenicu da uživaju na revijama, ne možemo im ne zavidjeti na skupim dizajnerskim krpicama koje nose na poznatim modnim tjednima i na činjenici da ni jedna od njih nema potrebe reciklirati svoju odjeću i modne dodatke već svaki dan streetstyle fotografe oduševe nečim novim.

Što su to poznate modne urednice, blogerice, stilistice i ostale zaljubljenice u modu nosile u Milanu? Vesele kombinacije koje privlače pažnju, koje su ponekad čudne i neshvaćene, no definitivno upečatljive i zanimljive.

Uzorci i dalje dominiraju streetstyle kombinacijama, bitno je biti primijećen, a to je najlakše postići sa spajanjem veselim uzoraka, printom ili ekstravagantnom kreacijom.

Torbe i cipele također su zanimljivog dizajna, najčešće spojene na način da na prvi pogled ne funkcioniraju dobro zajedno, no kada bolje pogledate cijeli styling shvatite da sve zajedno funkcionira savršeno. Muška ekipa je također hrabra, pomaknuta i vješta u spajanju naizgled nespojivih komada.

Ana Bacinger

photo: thefashionspot.com, fashionmagazine.com, fashion.telegraph.co.uk

Objavljeno: 28.09.2012. u 10:04
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p