PRET A CITY

Pret a City: Munchen

Što ima zanimljivo na ulicama Munchena?

Streetstyle Berlina smo već imali prilike vidjeti, a ovog puta red je došao na München koji se svojim uličnim stilom ne razlikuje puno od Berlina. Djevojke su otkačene i žele izgledati drugačije, a muškarci ih slijede u stopu.

 

Na ulicama Münchena kao da svi žele biti primijećeni, dominiraju neobične i nespojive kombinacije, avangardni krojevi i kao i u ostatku svijeta retro i vintage stil. Njemačka možda najviše pokušava furati retro stil, djevojke često preozbiljno shvaćaju tu furku pa ponekad pretjeraju i zbilja izgledaju kao da su iskočile iz osamdesetih.

U hladnijim danima tako su ulicama Münchena dominirale tople bunde, čizme iz osamdesetih, šubare, veliko pletivo i kožne torbe, koje su neke od mladih dama nosile istovremeno i zbilja vratile retro stil u punom smislu. Topliji dani su nešto drugačiji i smireniji, ali i tu većinom prevladava vintage prizvuk. Ako ne kupuju u second hand dućanima i na buvljacima, njihovi prvi dućani su H&M i Zara, a najčešće kombiniraju te marke sa retro komadima.

Muškarci su totalno neopterećeni što će drugi militi o njima pa u Münchenu zbilja možete vidjeti svašta! Jedni se pretjerano trude i paze da pomno do najsitnijeg detalja iskombiniraju svoj outfit, drugi furaju odličan retro stil, a treći su toliko otkačeni da vam naprosto moraju biti simpatični.

 

 

 

 

 Ana Bacinger

 

Objavljeno: 07.05.2010. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p