PRET A CITY

Pret-a-city: Paris Fashion Week

Najbolje za kraj!

Tjedan mode u Parizu ostavljen je za najbolje modne kombinacije i najzanimljivije dizajnerske kreacije. Pariz je najkreativniji i po mnogima najbolji kada su modne revije u pitanju pa nas nije nimalo iznenadilo da su trendseterice za njega ostavile najzanimljivije stylinge.

Ruske ljepotice su uz poznate modne blogerice privlačile najviše pažnje streetstyle fotografa jer su birale upečatljive odjevne kombinacije te su ujedno promovirale svoje dizajnere.

Tako je divna Elena Perminova u Parizu nosila kreacije s potpisom Ulljane Sergejenko, a Vika Gazinskaja pojavila se u fantastičnim kreacijama s vlastitim potpisom.

Uz dame iz Rusije, Pariz je ostao oduševljen i prekrasnom Giovannom Battagliom koja uvijek izgleda senzacionalno, a show je priredila i otkačena Anna Dello Russo.

Manje poznate, no podjednako primjetne posjetiteljice Paris Fashion Weeka za revije su birale šarene kreacije koje izgledaju odlično na streetstyle fotografijama ili su se pojavile u nekoj neobičnoj kreaciji koja se može isfurati samo za prigodu poput modne revije ili u modnom editorijalu.

Ana Bacinger

photo: highsnobiety.com, harpersbazaar.com, elle.com, marieclaire.com

Objavljeno: 05.10.2012. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p