PRET A CITY

PRET A CITY: Prva večer CRO A PORTERA

Što su odjenuli novinari, blogeri, dizajneri i modni zaljubljenici?

Slojevitim odijevanjem do uspjeha! Unatoč izrazito lošem vremenu koje nas je pratilo tijekom jučerašnjeg dana, modni su zaljubljenici ponovno pokazali neke od svojih najboljih kombinacija.

Kombiniranje trendovskih komada iz proljetno/ljetnih kolekcija, koje su kroz svoje jake boje još uvijek prisutne u našim ormarima, dodatno je zaokruženo kožnim jaknama i kardiganima na uzorak koji su ove sezone ponovno aposlutni hit.

Modne blogerice, organizatori su angažirali kao promotorice te su redom odjenule komade: Borisa Pavlina, ELFS-a, eNVy Rooma i Linee Exclusive.  Predivna je bila Tina Bačić kojoj je kreacija Borisa Pavlina pristajala kao salivena.

Muški dio ostao je vjeran klasičnom potpisu bez prevelikog eksperimentiranja kako to obično biva svaki puta dosad tako da je crnina prevladavala, kao i udobnost.

Snažne boje i dalje su hit. Blejzeri jakih boja, u kombinaciji sa slojevitim odijevanjem dali su nam par dobrih kombinacija koje su podigle trend zagasitosti koji je očigledan ove sezone. Nadajmo se kako će druge večeri Cro a portera donijeti još veću modnu raznolikost!

Marko Banjavčić

Photo: Fashion.hr

Objavljeno: 21.10.2011. u 11:37
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p