PRET A CITY

Pret-a-city: Prva večer DOVE FASHION.HR-a

Proljetni trendovi i odlične odjevne kombinacije ljubitelja mode
Ožujak  je u Hrvatskoj definitivno u znaku mode, kako zbog modnih događanja tako i novih trendova koje su modne dame i trendseteri s oduševljenjem prihvatili. Sinoć je počeo DOVE FASHION.HR na kojem smo imali prilike uživati u divnim i nadasve zanimljivim kolekcijama hrvatskih dizajnera koje bi sasvim sigurno nosile brojne hrvatske trendseterice.

Osim genijalne odjeće na pisti i modna publika nas je sinoć oduševila svojim odjevnim kombinacijama. Ekipa je konačno shvatila da za odlazak na reviju nije potrebno odjenuti kratku haljinicu, grilonke i vrtoglave potpetice, već da su ležerne kombinacije puno bolje rješenje za uživanje u modi.  

Trendovi od prijašnje sezone pomiješali su se s novitetima pa smo tako imali prilike vidjeti asimetrične, prozračne suknje kombinirane sa pletivom neutralnih nijansi, šarene printeve kombinirane međusobno, eleganciju koja dolazi u obliku cipela na špic i pročišćenih crnih komada.

Blogerice su naravno najupoznatije sa svjetskim trendovima i ne boje se pokazati primjetne odjevne kombinacije. S obzirom da velika većina njih u subotu nosi reviju Aleksandre Dojčinović za DOVE, prva i druga večer su im idealna prilika da pokažu svoje najzanimljivije odjevne kombinacije.

Moramo priznati da nas je u ženske posjetiteljice sinoć jako ugodno iznenadila i muška publika. Hrabre kombinacije kod kojih su dominirale hlače u boji kao must have komad muškog ormara za ovo proljeće, kožne jakne, elegantni sakoi i primjetne T-shirtice sa grafičkim printevima.

Bilo je i za očekivati da ćemo na DOVE FASHION.HR-u vidjeti najpopularniju kolekciju sezone - onu koju je modna kuća MARNI dizajnirala za H&M. Poznata fotografkinja Mare Milin koja je i zaslužna za ovosezonske vizuale pojavila se u kaputu iz spomenute kolekcije, a vidjeli smo i divnu plavu suknju na točke koja nam je i dalje jedan od favorita iz te kolekcije.

Večeras očekujemo još više posjetitelja pa samim time i više zanimljivih odjevnih kombinacija za koje se nadamo da će biti poput onih koje smo vidjeli prvu večer.

Ana Bacinger

photo: Jure Perišić

Objavljeno: 16.03.2012. u 14:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p