PRET A CITY

Pret-a-city: RESORT 2011.

Odjevne kombinacije iz New Yorka!

Opće je poznato da se na modnim revijama i prezentacijama možete nagledati najboljih odjevnih kombinacija i najljepše robe. Završile su prezentacije za resort 2011., a street style fotografi su svojim objektivom pažljivo bilježili zanimljive stylinge kojih je zbilja bilo mnogo.

U New Yorku svoje su resort kolekcije predstavili brojni poznati dizajneri, a u prvim su se redovima pojavile brojne celebsice, poznate novinarke i sve popularnije blogerice. Kako resort vapi za ležernim kombinacijama i odjećom u kojoj se prije svega osjećate udobno i opušteno i publika koja je došla uživati u kolekcijama obukla se u tom stilu. Boja koja dominira ovog ljeta je ona neutralne nijanse, boje pudera i popularni nude look koji nikako da siđe s trona pa se upravo velik broj posjetiteljica odlučio za te nijanse.

Kratke haljinice bijele boje poput onih koje su isfurale  Helena Christensen i Naomi Watts, do nude looka od glave do pete dominirao je New Yorkom za vrijeme resort prezentacija. I dalje je jako popularan mornarski stil koji se uvijek iznova vraća u ove tople dane, a kombiniran je sa jednostavnim i elegantnim komadima. Čipka je must have, što je pokazala i dizajnerica Stella McCartney u svojoj resort 2011. kolekciji, a to je viđeno i na ulicama New Yorka.

Kao i najpopularnija građanka New Yorka - Carrie Bradshaw tako i njezine sugrađanke veliku pažnju posvećuju modnim dodacima, prvenstveno cipelama i torbicama. Od cipela su dominirale sandale, otkačene cipele koje se kombiniraju uz jednostavnu odjeću, a od torbica vječna Chanelka, Lanvin torbe i još uvijek popularna Balenciaga.

Vrijeme modnih revija i prezentacija je najbolje ako se želite inspirirati nečijim stilom, a resort 2011. je bila prava modna meka za sve one koji su željni dobrog stila.

 

Ana Bacinger                                 fotografije preuzete sa: http://www.elle.com/

Objavljeno: 25.06.2010. u 13:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p