PRET A CITY

Pret-a-city: Špancirfest 2011.

Kakve modne kombinacije su šetale Varaždinom?
Iako je Špancirfest desetak dana iza nas, odlučili smo vam pokazati neke od nama najzanimljivijih modnih kombinacija koje smo snimili u deset dana uličnog festivala koji se već trinaestu godinu održava u Varaždinu.

Bilo je tu zbilja svega i svačega, kombinacija koje nismo htjeli snimiti jer su po našem mišljenju bile prestrašne, ali i onih zbog kojih smo se okretali i žalili što smo fotoaparat ostavili u autu.

Najviše zanimljivo odjevenih mladih dama bilo je u utorak kada je na Špancirfestu nastupila popularna Morcheeba. Već prepoznatljiva festivalska odjeća bile su kratke hlačice, prozračne bluze, cvjetaste haljine, sandale sa puno remenčića i platnene tenisice.

Varaždinom je tih dana nemoguće mirno šetati pa smo veliku većinu fotografija napravili ispred izložbenog prostora u kojem su svoje restaurirane stolice izlagali che-chair, a genijalnu vintage odjeću i modne dodatke prodavale Buried Clothes. Djevojke iz Buried Clothes svaki su dan bile odlično odjevene, a che-chair ekipa iza koje se skrivaju Aleksandra i Ranko bila je totalno u retro điru, kako bi se što bolje uklopili u svoj izložbeni prostor.

S obzirom da su tih dana vladale nepodnošljive vrućine većina je hodala u laganoj odjeći i ležernim kombinacijama, a mi smo one nama najzanimljivije odjevene odlučili podijeliti s vama!

Ana Bacinger

Objavljeno: 09.09.2011. u 10:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p