PRET A CITY

Pret-a-city: Špancirfest 2012.

Desetodnevno španciranje rezultiralo zanimljivim modnim kombinacijama

Još jedno odlično izdanje Špancirfesta je iza nas. Bogat glazbeni program, odlični ulični performeri i genijalni te jako originalni izlagači obilježili su kraj kolovoza u gradu Varaždinu.

  

Svakodnevno šetanje gradom i promatranje šetača koji su odlučili posjetiti poznati festival rezultiralo je s nekoliko zanimljivih streetstyle fotografija.

Španicranje baroknim Varaždinom treba prvenstveno biti velika uživancija pa su gradom dominirale ležerne kombinacije koje su prije svega bile jako trendi.

Pritom mislimo na kratke traper hlačice koje se nose u kombinaciji s primjetnim pamučnim majicama, košuljama i zanimljivim modnim dodacima.

   

Uz kratke hlačice velika većina djevojaka nosila je skinny traperice u kombinaciji s zanimljivim košuljama, tunikama ili pamučnim majicama s printom.

Ono što nas je jako razveselilo je činjenica da smo uz trendi djevojke zamijetili i nekoliko jako originalno odjevenih posjetiteljica festivala.

Pin up stil pomiješan s rockabilly prizvukom samo je jedan od originalnih stylinga koje smo vidjeli.

Jesen će definitivno biti u znaku tenisica na punu petu jer smo u deset dana španciranja zamijetili čak nekoliko trendseterica koje su svoje ležerne kombinacije upotpunile tenisicama poput poznatog modela Isabel Marant.

Upečatljiv nakit Sanje Majstorić, vesele torbe Mure Pehnec i brenda Baggiz te originalno oslikane Moo Moo Shoes pokazatelj su da Hrvatice vole kreacije s potpisom hrvatskih dizajnera i kreativaca.

Ana Bacinger

photos by: Sebastijan Kodba

Objavljeno: 07.09.2012. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p