PRET A CITY

Pret a city: Street inspiration by Kristina Šalinović

Zavirite u zanimljiv modni svijet našeg najpoznatijeg modela
Prije nekoliko dana na Facebooku nas je jako razveselila jedna nova stranica naziva Street inspiration koju je pokrenula najpoznatija hrvatska manekenka Kristina Šalinović.


Odlična ideja ako pitate nas jer njezin stil obožavaju mnogi i već je u više navrata krasila street style blogove svojim upečatljivim modnim kombinacijama. Upitali smo Kristinu odakle ideja za ovu stranicu? „S obzirom da me ljudi dosta pitaju gdje nalazim inspitaciju za stil i gdje kupujem robu, htjela sam ukombinirati te dvije stvari... I tako dobivate Street inspiration koji govori o street stylingu, o tome gdje kupiti te stvari sa slike i kako preurediti stare stvari. Uskoro ću početi objavljivati stvari koje sam preuredila te kako ih napraviti!"


Zanimljiva nam je i sama ideja da Kristina sama prerađuje robu, a na fotografijama se to i vidi. Često sama napravi neki rez ili novi šav, a i njezine najdraže tajice nastale su tako da ih je sama izrezala. „Kada dobijem inspiraciju i čim uhvatim vremena, kupim nešto jeftino, poput majica ili tajica te ih s guštom preuređjujem."

Kristina na ovoj stranici osim svojih modnih kombinacija stavlja i fotografije ekipe koja ju je svojim stylingom zaintrigirala. S obzirom da je stranica tek nedavno pokrenuta, fotografija je malo, no već su i one pokazatelj da će nove fotografije koje će Kristina staviti biti zanimljive i itekako originalne.

 

Ana Bacinger

photo: street inspiration

Objavljeno: 15.07.2011. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p