PRET A CITY

Pret-a-city: T Mobile INmusic festival

Odlične modne kombinacije posjetitelja!
Prvi dan ljeta nije mogao započeti bolje za sve zaljubljenike u dobru glazbu i dugonoćnu zabavu. Šesti po redu T Mobile INmusic festival i ove se godine sad već tradicionalno održao na Jarunu, a u dva dana trajanja posjetilo ga je oko dvadeset tisuća ljudi.

Naš zadatak na festivalu je bio osim uživanja u koncertima snimiti i zanimljive kombinacije publike koja nas je ovog puta zbilja oduševila! U masi od dvadesetak tisuća ljudi teško je zamijetiti baš svaku zanimljivu modnu kombinaciju, no uspjeli smo snimiti nekolicinu simpatičnih trendseterica te pokojeg trendsetera koji osim što imaju dobar ukus u modi imaju i dobar glazbeni ukus!

Što se nosilo dva dana na Jarunu? S obzirom da je ovo vjerojatno prva godina bez kiše i blata publika je mogla uživati u pravim ljetnim stylinzima ne brinući o eventualnim pluskovima pa su na djevojkama prevladavale ljetne sandale ili platnene tenisice koje su spretno kombinirale sa ženstvenim haljinicama kod kojih je dominirao floralni uzorak. Od izvođača nam je najviše pažnje privukla karizmatična pjevačica iz grupe The Do, a od poznatih smo sreli uvijek odlično odjevenu Petru Nižetić.

Iako se nekima čini strašna i sama pomisao da na plus 30 nose čizme, neke od modnih dama za festival su iz ormara izvukle svoje jesenske i zimske čizme te ih odlično kombinirale na kratke haljinice.

Startasice i popularne borosane iz tvornice Borovo dominirale su na nogama mladih dama, a osim floralnog printa velik broj odučio se za uvijek moderne pruge i traper. Ako nisu bile u haljinicama većinom su blistale u kombinezonima koji su zapravo jedan od najidealnijih komada ljetne sezone, jer vam uz njih trebaju jedino dobri modni dodaci.

Muška publika? Oni su birali komade u kojima će se osjećati neopterećeno i ležerno i u kojima će im prije svega biti jako udobno.

Ana Bacinger

photo: Ana Bacinger

Objavljeno: 24.06.2011. u 10:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p