PRET A CITY

Pret-a-city: Zagreb

Kakav stil se nosi ove jeseni?

Svaka sezona sa sobom donosi neke nove trendove koji trendseterice našeg grada uvijek s oduševljenjem prihvate. Teško smo naišli na mladu dama, a da ne sebi nije imala neku verziju kaputa na dvoredno kopčanje, a trend koji je najviše oduševio naše fashionistice je definitivno military. Plavi kaputi na dvoredno kopčanje s zlatnim ili srebrnim gumbima očigledno su must have, a djevojke ih kombiniraju svaka na svoj način.

Jesen i zima uvijek su u zagasitim tonovima pa nimalo ne čudi činjenica da je većina u tamnim nijansama, tek smo povremeno naišli na neki živi kaput ili upečatljiviji styling.

Od cipela su u modi poznate trekerice, gojzerice na punu petu, dok su one hrabre još uvijek u muškom modelu cipela ili nekoj verziji popularnih borosana.

Kad su u pitanju torbe i ostali modni dodaci tu prevladavaju razne verzije Mulberry modela, a protiv hladnoće se većinom bore šeširima, kapama, šarenim maramama i rukavicama.

Najviše nas je oduševila Amerikanka koju smo sreli pokraj Bukse u totalno jednostavnom stylingu koji je na njoj izgledao savršeno. Tamno plava parka ispod koje je obukla jednostavnu sivu vesticu i skinny jeans odlično su se uklopili sa modnim dodacima - crnim dioptrijskim naočalama, bež gojzericama na punu petu i smeđom torbom.

Ana Bacinger

Objavljeno: 03.12.2010. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p