PRET A CITY

Seksi poput Newyorčanki...

Kako da postignete stil ovih trendseterica?

Prva pomisao na New York nam je Sex i grad i otkačena Carrie Bradshaw koja nas je osvojila svojim nevjerojatnim modnim kombinacijama.

Ok, Carrie možda i nije oličenje seksepilnosti jer je njezin stil više otkačen i nesvakodnevan, no New York je prepun odlično isfuranih djevojaka i žena koje vrište seksepilom i posebnom dozom stila. Newyorčanke su u pravilu vrlo pomodne, no kako ne bi bile kad njihov grad slovi kao jedan od najjačih modnih metropola. Ako prošećete ulicama New Yorka naići ćete na urnebesan mix najrazličitijih stilova, ali trendseterice se većinom trude izgledati zavodljivo i seksepilno.

Seksi i zavodljivo ne mora biti provokativno, jer njima to uspijeva i jednostavnim kombinacijama poput uskih traperica i klasičnog bijelog T-shirta. One veliku pažnju posvećuju modnim dodacima, pa je prvo što ćete na njima primijetiti dobra štikla i zanimljiva torbica. Duge noge stavljaju se u prvi plan, pa su njihove omiljene kombinacije kratke minice i ultra pripijene haljinice koje naglašavaju žensko tijelo. One dubljeg džepa redovito kupuju dizajnersku robu i kombiniraju je sa high street brendovima, no kako i ne bi kad su njihova sniženja toliko nevjerojatna da ćete naletjeti na Marc Jacobs novčanik za 5 dolara i Dolce&Gabbana haljinu za svega 20 dolara.

Koji su ključni komadi da izgledate poput Newyorčanki? Investirajte u dobre traperice jer su one osnov svake garderobe. Ostale komade kupujte spontano, ovisno o vašem stilu, a više novaca investirajte u dobre cipele i torbice kojima ćete podizati kombinacije. Jakne su bitan dio dobrog stila, pa kad naletite na neku koja vam se jako sviđa, obavezno je kupite.

U galeriju smo stavili ulični stil trendseterica New Yorka, a vi odlučite da li vam se on sviđa.

Ana Bacinger

Objavljeno: 24.12.2009. u 18:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p