PRET A CITY

Što se furalo na ULTRA Europe festivalu u Splitu?

Otkačene odjevne kombinacije mladih iz cijelog svijeta

Split je proteklog vikenda bio u znako najvećeg festivala elektronske glazbe ULTRA Europe, koji je svoje europsko izdanje odlučio postaviti u gradu pod Marjanom.

U konkurenciji od 16 europskih gradova, Split je uvjerljivo odnio prvo mjesto kao destinacija koju će u narednih 5 godina pohoditi desetke tisuća mladih iz cijelog svijeta.

I doista, Split je bio krcat dobro raspoloženim mladim licima koji su uživali u zvukovima velikana komercijalne elektronske glazbe poput Armina Van Buurena, Fedde Le Grandea, Carla Coxa, Afro Jacka i brojnih drugih.

I da se ne smatrate ljubiteljima ove vrste glazbe, ULTRU vrijedi posjetiti radi doživljaja i nevjerojatne energije koju stvara ples 30 tisuća ljudi. Produkcija je doista impresivna, stage duljine 65 metara, nevjerojatan ligh show i odlično ozvučenje, sigurno su razlog radi kojeg će prvo izdanje ULTRA festivala ostati u našem sjećanju.

Što se odjevnih kombinacija tiče, možemo ih nazvati tipičnim partijanerskim stylinzima; neon nijanse, perje u kosi, naočale u svim duginim bojama, vruće hlačice i vibrantni uzorci, obilježili su prvo izdanje ULTRA Europe festivala.

A.P.

Photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 15.07.2013. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p