PRET A CITY

Što se nosi u Parizu ovih dana?

`Statement` komadi i eklektične kombinacije

Muški tjedan mode netom je završio, a trenutno je u tijeku onaj na kojem poznate modne kuće predstavljaju svoje haute couture pa ulice Pariza vrve fantastičnim odjevnim kombinacijama.

Muške kolekcije su iz prvog reda gledali pripadnici 'modnog plemstva' poput Carine Roitfeld koja se stilski držala svoje provjerene chic neutralne palete boja i klasičnih krojeva, dodajući zanimljiv zmijski moment u priču. Natasha Goldenberg je pak plijenila pozornost u zelenom kompletu, koji je svakako uljepšao kišni pariški dan, dok je Wangov sveprisutan pulover 'Parental Advisory' za kojeg se odlučila Elina Halimi i na spomenutom Tjednu mode bio aktualan. Tjedan visoke mode je definitivno puno upečatljiviji jer poznate `street style` dame biraju najzanimljivije odjevne komade i poznate modne dodatke u kojima privlače brojne fotografe i modne blogove koji s oduševljenjem preuzimaju ove divne fotografije.
Miješanje uzoraka i spektar boja od onih ugodnih pastelnih pa sve do eklektične zelene te mnoštvo statement cipela materijal su koji će nas svakako držati inspiriranima do sljedeće modne manifestacije. Dobro je znati da je sportski chic i dalje na meti trendsetera, pa su tako bomber jakne ukrašene metalnim ukrasima poput Fatimine ruke ili šilterica bili standardni prizor na pariškim ulicama. Ni modni dodaci nisu razočarali, po običaju. 'Clutch' torbe s natpisima 'Live Fast Die Young' ili oni slatki primjerci u obliku cvijeća zasigurno će se naći na mnogim popisima želja fashionistica diljem svijeta.


M.M.

photos: I'm Koo
Objavljeno: 10.07.2014. u 13:42
Tagovi: pret-a-city

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p