PRET A CITY

Što se nosi u Splitu?

Pret-a-City: Split kolovoz 2013.

Splićanke su djevojke koje iznimno paze na svoj izgled i rijetko kada ćete ih vidjeti nedotjerane. Splitska riva ekvivalent je zagrebačkoj špici na kojoj djevojke svaki vikend pokazuju nove modne akvizicije i mame poglede prolaznika. Radi velikih vrućina žamor na rivi se utišao, ali je naš fotograf u potrazi za cool djevojkama i dečkima zavirio u šarmantne gradske kale gdje su nam Splićani i turisti, spremno pozirali.

Ljetne vrućine ne ostavljaju previše mjesta za slaganje stylinga te su na prvom mjestu funkcionalnost i udobnost. Vruće hlačice, lagane maksi i mini haljine obogaćene su zanimljivim asesoarima poput neizbježnih slamnatih šešira, statement ogrlica i obaveznih sunčanih naočala. Po splitskim kalama najlakše je hodati u udobnim sandalama ili špagericama koje su se pokazale kao apsolutni hit ovog ljeta.

Muški dio populacije ne zazire od nakita što se pokazalo kao pravo stilističko osvježenje. Primjetne ogrlice, tanke kožne narukvice i prstenje, mogu se vidjeti na svakom urbanom muškarcu koji se ne boji koketirati s trendovima.

Od svih viđenih stylinga najviše nas se dojmio beskrajno elegantan par koji je prošetao splitskom rivom. Sofisticirana odjevna kombinacija koju je odjenula ova lijepa djevojka sastavljena je od lagane crne košulje, mini suknje i odličnih minimnalističkih sandala. Odličan styling za romantičnu ljetnu noć!

 

Photo: Jure Perišić

 

Objavljeno: 19.08.2013. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p