PRET A CITY

Što se nosilo 3. večeri Perwoll FASHION.HR-a?

Street style by Samsung Galaxy Alpha
 
Iza nas je i treća po redu večer Perwoll FASHION.HR-a na kojem su svoje kolekcije prikazali Martina Felja, Ana Jagić, Vesna Sposa, Obekei i Krie Design. Šaroliko društvo posjetitelja koje se okupilo još jednom je potvrdilo da nimalo ne zaostajemo za svjetskim trendovima. Modna događanja su ujedno i odlična prilika za eksperimentiranje za koje možda ne bismo imali prilike na dnevnoj bazi, stoga nas uvijek posebno veseli vidjeti kreativnost naših trendsetera.

Ženski dio publike dao nam je do znanja da je koža i dalje na samom vrhu omiljenih trendova. Stylinzi koji su se sastojali od barem jednog kožnog komada redom su odisali ženstvenošću i elegancijom, a osmijeh na lice stavilo nam je i nekoliko edgy kombinacija naših mladih trendsetera koji su kožu ipak odlučili izvesti u pomalo rokerski smjer.
 
 

Muški dio publike treće je večeri pokazao svoju iznimno cool stranu, dokazujući kako dobar kroj sakoa i odlične košulje u kombinaciji sa skinny trapericama, tetovažama i dobrim nakitom uvijek osvajaju. Kad je pak riječ o bojama, posjetiteljice su više manje birale neutralnu i tamnu paletu kao svoju polazišnu točku, što nam je jasno dalo do znanja da smo unatoč ugodnim temperaturama zakoračili u hladniju sezonu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
M.M.
 
photos: Jure Perišić
Objavljeno: 17.10.2014. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p