PRET A CITY

Što se nosilo finalne večeri Perwoll FASHION.HR-a?

Street style by Samsung Galaxy Alpha
 
Sinoć se održao veliki finale ovosezonskog modnog događanja Perwoll FASHION.HR-a. Svoje kolekcije su modnim entuzijastima pokazali Robert Sever, Marija Kulušić, Marina Design, Coded Edge te eNVy Room koji je sinoć pod pokroviteljstvom Samsunga proslavio svoj deseti rođendan.

Mnogobrojni posjetitelji su nas pak, po običaju, razveselili kreativnim stylinzima i interpretacijom trendova i klasike na svoj način. Posebno šarmantne crno bijele kombinacije, iako lišene boje, svakako su plijenile pažnju zanimljivom igrom materijala i modnim dodacima poput odličnih torbi domaćih dizajnera.
 
 


 
Crna je ponovno bila u fokusu trendseterica te se u kombinaciji s kožom pretvorila u sjajan izbor mnogih, dok su midi suknje zaživjele u ležernom ženstvenom tonu s majicom na prugice ili u chic poslovnom s klasičnom košuljom.
 
 
 
 
 
 

Nakon pet dana velikog modnog zbivanja, vrhunskih kolekcija domaćih dizajnera i mnoštva divnih stylinga naših modnih insajdera i posjetitelja, možemo slobodno reći kako smo prepuni inspiracije za još jednu hladnu sezonu i s osmijehom na licu zaključiti još jedan Perwoll FASHION.HR.
 
M.M.

photos: Jure Perišić
Objavljeno: 19.10.2014. u 16:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p