PRET A CITY

Što se nosilo na njujorškom tjednu mode?

Pret-a-City : New York Fashion Week

Njujorški tjedan mode svake sezone okupi najjače igrače modnog biznisa na čelu s Annom Wintour. Urednici sa svih strana svijeta okupiraju centar grada te za vrijeme održavanja tjedna mode, ulice izgledaju kao modne piste po kojima šeću nove kolekcije američkih i europskih dizajnera.

Ulična moda zabilježena od strane street style fotografa uvijek služi kao najbolji pokazatelj tekućih trendova. Street style fotografije iznjedrile su mnoge "it" komade odjeće i asesoara te je ovo idealna prilika da vidimo kakva će biti hladna sezona pred nama.

Ako je suditi po fotografijama, boje nas neće napustiti s ljetnim danima. Bez obzira na nepisano pravilo da je jesen u znaku zagasitih tonova, ova sezona nam donosi pregršt vibrantnih nijansi koje će osvježiti tmurne dane.

To zna i lijepa ruska trendseterica Mira Duma koja je za posjet revijama odjenula palazzo hlače u kobalt plavoj nijansi i uparila ih sa šarenom majicom. Chiarra Ferragni je prošetala raznobojnu plisiranu maksi haljinu, a Leandra Medine se odlučila za odličnu mini suknju s etno uzorkom.

Kraljica ne-boja Kate Lanphear ostala je vjerna rock chic izričaju i pokazala neobičnu masku za i-phone s dodatkom šiljka.

Pozornost fotografa privukla je dugonoga Karlie Kloss koja se isticala u ispranim trapezicama i vrtoglavo visokim štiklama.

Photo: Getty/Guliver

 

Objavljeno: 13.09.2013. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p