PRET A CITY

Što su nosili posjetitelji artOmata?

Završilo je jubilarno peto izdanje sajma kreativaca i umjetnika

Artomat
Posljednjih se dana u Domu hrvatskih likovnih umjetnika održavalo jubilarno peto izdanje artOmata. Edukativne radionice, umjetnički projekti, performansi i ostale kreativne manifestacije izmjenjivale su se svakodnevno, baš kao i šaroliko društvo koje je odlučilo popratiti ovaj, sada već, renomirani zagrebački sajam domaćih umjetnika i kreativaca.

artOmat je mnogima poslužio kao sjajan izvor originalnih božićnih poklona, ali i ugodnog druženja u opuštenoj atmosferi. Brojni znatiželjnici pokazali su i svoje originalne modne kombinacije i poslužili kao inspiracija ovih zimskih dana. Tamne boje odnijele su apsolutnu pobjedu, a među domaćim kreativcima postalo je jasno kako je crna ultimativan izbor i najmoćniji modni statement. Popraćena kožnim detaljima, predimenzioniranim krojevima i zanimljivim modnim detaljima, crna je zasjala u mnogim varijantama, a pokoji izlet imali su i šarmantni veseli puloveri koji su unijeli dašak Božića u cijelu priču.

S jučerašnjim danom došao je kraj još jednom odličnom izdanju artOmata i do sljedeće godine moramo se pozdraviti s bogatom ponudom dizajnerske odjeće, modnih dodataka, nakita, slika i ilustracija, umjetničkih skulptura i raznih drugih ručno rađenih i kreativnih proizvoda stvorenih da nam uljepšaju svakodnevicu. Ukoliko ste kojim slučajem propustili artOmat ove sezone, nemojte dopustiti da vam se isto desi i dogodine.
   
artomat streetstyle 
artomat streetstyle 
artomat streetstyle 
artomat streetstyle 
artomat streetstyle 
artomat streetstyle 
 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
artomat 
 
M.M.
photos: Jure Perišić
Objavljeno: 22.12.2014. u 11:14
Tagovi: pret-a-city, artomat

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p