PRET A CITY

Street style: Cro A Porter F/W 2013./14.

Četiri dana revija rezultirala odličnim kombinacijama posjetitelja

Službeno je završila modna groznica koja je posljednja dva vikenda vladala gradom Zagrebom i Zagrebačkim Velesajmom. Nakon uspješnog Perwoll FASHION.HR-a svi ljubitelji hrvatske mode od srijede do subote, večeri su provodili na Cro A Porteru na kojem su poznati hrvatski dizajneri predstavili svoje kolekcije za aktualnu sezonu.

Osim odličnih kolekcija u kojima je naravno svatko pronašao svoje favorite koje bi rado nabavio za ormar, velika pažnja je bila usmjerena na brojne posjetitelje koji su pokazali svoje najbolje odjevne kombinacije na Zagrebačkom Velesajmu.

Veseli nas što smo u publici zamijetili puno kreacija hrvatskih dizajnera i mladih kreativaca od kojih izdvajamo crnu haljinu Silvia Ivkića, divnu pamučnu majicu brenda Obekei, Chicks on Chic ruksak, Iggy haljinu, košulju i haljinu Manuela Maligeca, SOEL by Sonja Lamut sako s printom ptičica i dugačku crvenu suknju Aleksandra Žarevca. Naši fashionisti su odabirom kreacija hrvatskih dizajnera pokazali maštovite odjevne kombinacije i na odličan način promovirali rad naših kreativaca.

Iako gotovo uvijek među publikom vladaju svi aktualni trendovi sezone, u ovom slučaju to se nije dogodilo. Publika Cro A Portera svojim je odjevnim kombinacijama željela privući pažnju i isfurati komade koje možda nemaju prilike nositi u svakodnevnim situacijama.

 

A.B.

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 28.10.2013. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p