PRET A CITY

Street style: Glastonbury Festival 2014.

Što se nosilo na najpoznatijem britanskom festivalu?

Naša suradnica iz Londona, Emma Lewis-Galić (Nomad Thief) proteklog se vikenda zabavljala na najpoznatijem britanskom festivalu Glastonburyju s kojeg se vratila s hrpom fantastičnih street style fotografija. Poznat po ludim kombinacijama posjetitelja, Glastonbury je definitivno jedan od vodećih svjetskih festivala pa ne iznenađuje činjenica što se na njemu svake godine zabavlja velik broj poznatih trendseterica i modnih insajdera.


Kakve kombinacije dominiraju najpoznatijim britanskim festivalom? Tipično britanske, lude i itekako zanimljive! Ono što je svima zajedničko su gumene čizme (najčešće Hunterice) i naravno kultni Dr.Martens modeli u raznim bojama i uzorcima. Djevojke najčešće nose šarene haljinice i kratke kompletiće preko kojih prebacuju neizostavne maslinaste parke, prozirne kabanice i kožne jakne.

Dok su na hrvatskim festivalima posjetiteljice tek ove sezone prigrlile trend cvjetnih ukrasa u kosi, otkačene Britanke za ovaj su Glastonbury odlučile iznijeti jedan novi trend - predimenzionirane perjanice koje zbilja izgledaju famozno u šarenim kombinacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  photos: Emma Lewis-Galić (Nomad Thief)
Objavljeno: 02.07.2014. u 11:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p