PRET A CITY

Street style s Tjedna dizajna u Zagrebu

Šarmantne kombinacije brojnih posjetitelja

Sinoć je u Kući za ljude i umjetnost Laubi zatvoren prvi po redu Tjedan dizajna Zagreb koji su u pet dana posjetili brojni ljubitelji u produkt dizajn i modu. U subotu smo uživali na simpatičnim revijama mladih hrvatskih kreativaca koji su nam predstavili svoje viđenje proljetnih trendova pa je naš street style fotograf Jure Perišić iskoristio priliku i snimio nekoliko najzanimljivijih odjevnih kombinacija i modnih dodataka. Za razliku od modnih revija s kojih vam najčešće donosimo street style reportaže, u Laubi je vladala pretežito opuštena atmosfera i odjevne kombinacije kod kojih je naglasak bio stavljen na upečatljive modne dodatke. 

Ono što je privuklo pažnju našeg fotografa su upečatljive adidas tenisice koje su nastale u suradnji s dizajnerom Jeremy Scottom, 'statement' ogrlica branda TT by Tanja Topolovec, proziran Obekei ruksak, Toxicat dizajn  i upečatljiv ukras za kosu našeg mladog dizajnera Silvija Ivkića

Šarene odjevne kombinacije, spajanje nespojivog i ležeran odjevni stil koji uvijek funkcionira u prostorima poput Laube, ono je što je obilježilo subotnju večer na Tjednu dizajna Zagreb!

 

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 28.04.2014. u 12:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p