PRET A CITY

Street style treće večeri Perwoll FASHION.HR-a

Modni koktel svjetskih trendova na jednom mjestu

Treća večer Perwoll FASHION.HR-a je iza nas. Odlične revije popratili su brojni fashionisti koji su nas i sinoć oduševili svojim odjevnim kombinacijama. Iako je po njihovim stylinzima vidljivo da prate svjetske modne trendove, pohvalno je što ih ne prate slijepo nego ih zanimljivo pokušavaju uklopiti u svoj stil. 


Sinoć je predvorjem 5. paviljona dominiralo nekoliko zbilja odličnih jesenskih trendova. Pencil suknje u kombinaciji s predimenzioniranim kaputima, seksepilne haljine s prorezima, klasična odijela koja se nose u visoke potpetice i elegantne torbice, uvijek dobrodošla koža i popularne "negliže" haljine.


Velika pohvala za styling ide preslatkoj blogerici Karli Anić koja je divno isfurala aktualni trend "negliže" haljine i kape s decentnim ušima. Elegantna haljina bež boje u kombinaciji s kožnim rukavima i "statement" ukrasom za kosu jedan je od naših najdražih stylinga treće večeri Perwoll FASHION.HR-a, kao i ležerna kombinacija uvijek zanimljivo odjevene blogerice Barbare Repe.

Novinar i bloger Dino Bonačić sinoć je pokazao svoje zagasito izdanje koje je za čistu peticu, kao i naša slatka Hana Bartolović koja je bila naprosto neodoljiva u crnom odijelu koje je upotpunila crvenim modnim dodacima. Fashionistica sa crvenom kožnom suknjom i košuljom na sitne točkice također je jedna od naših najbolje odjevenih posjetiteljica treće večeri Perwoll FASHION.HR-a.


A.B.

photos: Jure Perišić


Objavljeno: 19.10.2013. u 15:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p