PRET A CITY

Street style: ULTRA EUROPE FESTIVAL

Što se nosilo ovog vikenda na Poljudu?

tri dana Ultra Europe festival posjetilo je oko 120.000 ljudi koji su u Split došli iz 125 zemalja diljem svijeta kako bi uživali u najvećim hitovima techno glazbe.
 
Još veća, produkcijski impresivnija glavna pozornica, vatromet i posebni efekti bili su savršena kulisa za nastupe najvećih zvijezda elektronske glazbe, među kojima se ističu Hardwell, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Martin Garrix, Disclosure i mnogi drugi. Naš street style fotograf Jure Perišić tri je dana proveo na spomenutom spektakularnom festivalu i svojim je objektivom uhvatio neke od najzanimljivijih odjevnih kombinacija stranih, ali i domaćih posjetitelja.

Ako ste mislili da se na festivalima poput IN Musica, Terranea, Gardena i EXITA mogu vidjeti maštovite i lude odjevne kombinacije, one s Ultra Europe festivala će vas totalno oduševiti. Naravno da u onim hrabrim i otkačenim stylinzima prednjače stranci, dok domaće trendseterice i na Poljudu žele pokazati kako su upoznate sa svim aktualnim trendovima…

Hrabri stranci za Ultru su spakirali odjeću i modne dodatke koji zbilja privlače pažnju i koje bi malo tko imao hrabrosti odjenuti van samog festivala. Velike perjanice, oskudni trikoi i zlatne kratke hlačice u kombinaciji s vjenčićima u kosi samo su mali dio detalja koji su privukli našeg street style fotografa. One najluđe odjevne kombinacije, pogledajte u nastavku!
 
A.B.
 
photos: Jure Perišić
 
Objavljeno: 14.07.2014. u 15:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p