PRET A CITY

Street style Zagrepčanki

Kako izgledaju naše trendseterice?

Vidjeli ste kako izgledaju trendseterice Londona, New Yorka, Pariza, Milana i Copenhagena, a sad je došao red da vidimo kakav ulični stil furaju trendseterice našeg glavnog grada.

Sudeći po fotografijama, Zagrepčanke baš i nisu najhrabrije kad su odjevne kombinacije u pitanju, igraju na sigurno i provjereno, pa se često zna dogoditi da nevjerojatno nalikuju jedna na drugu. Svaka čast iznimkama koje svojim stilom odudaraju od prosjeka, no njih je zbilja malo. Glavne odlike zagrebačkog stila su zagasite boje, Ugg čizmice, kožne jakne, predimenzionirane torbe i marame oko vrata, barem što se ovih zimskih kombinacija tiče. Ima djevojaka koje furaju stil koje su proslavile Kate Moss i Sienna Miller - takozvani popularni boho stil, čije su glavne odlike skinny jeans, šeširi, kratke jaknice ili bundice od lažnog krzna, bikerske čizme, "Chanel" torbice, Ray Ban naočale, šarene marame. No, većina Zagrepčanki je decentna i fura sportsku eleganciju po danu pa ih tako često možete primijetiti u toplim zimskim jaknama i tenisicama ili već spomenutim Uggsicama.

Zagrepčanke su poznate po tome što nevjerojatno prate trendove, a to se zbilja može i primijetiti. Ove zime nosi se krzno i  čizme iznad koljena, a velika većina trendseterica u Zagrebu je nabavila ova dva ključna must have komada.

Najbolje da zavirite u našu galeriju i sami vidite kako izgleda zimsko izdanje trendseterica Zagreba.

Ana Bacinger

Photo by : Siniša Bužan, Goran Čižmešija

Objavljeno: 21.01.2010. u 22:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p