PRET A CITY

Street style završne večeri BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona

Šareni printevi zavladali zagrebačkim Tomislavcem

streetstyle 
Završna večer BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona na idiličan je zagrebački Tomislavac donijela revije naših poznatih dizajnera Ivice Skoke, Martine Felje, Zorana Aragovića i dvojca ELFS, zaokruživši tako još jedno izdanje lepršavih ljetnih cruise kolekcija. 

Mnogobrojni posjetitelji ovoj ljetnoj modnoj manifestaciji doprinijeli su pak svojim sjajnim stylinzima koje smo mi jedva čekali zabilježiti objektivom fotoaparata. Iako je završnu večer BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona pratio after party s bijelom bojom kao dress codeom, na zagrebačkom trgu isticale su se šarene cvjetne kombinacije kao stvorene za tople ljetne noći. Kombinezoni ženstvenog floralnog printa oduševili su nas jednako kao i haljine midi dužine u kojima je bilo nemoguće proći nezapaženo.

Dame su pokazale kako je igranje na kartu elegancije uvijek onaj dobitni potez, dok su momci ovoga puta bili u manjini. Među muškim dijelom posjetitelja za oko nam je zapeo mladi modni duo Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić koji su pokazali kako crna boja i maskirni print fantastično mogu izgledati i na vrlo visokim temperaturama. U svakom slučaju, na predstavljanju cruise kolekcija sakupili smo dovoljno modne inspiracije za ostatak ljeta, a svoju finalnu dozu street stylea s BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona pronađite u nastavku!
    
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
streetstyle 
M.M.
Foto: Matej Grgić
Objavljeno: 05.07.2015. u 09:37

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p