PRET A CITY

Street style završne večeri Perwoll FASHION.HR-a

Maštovite odjevne kombinacije zaljubljenika u modu

Sinoć je završila još jedna sezona Perwoll FASHION.HR-a na kojoj su svoje odlične kolekcije predstavili Pavla Aleksić, Silvio Ivkić, Marija Kulušić, Branka Donassy, IK studio i fantastični Robert Sever koji je imao čast zatvoriti jubilarnu 15. sezonu. Za sinoćnje revije se tražila karta više pa nas nije nimalo iznenadilo što smo u publici zamijetili puno zanimljivih odjevnih kombinacija.

Prekrasna Lana Puljić uvijek nas razveseli svojim stylinzima jer izgledaju zanimljivo, ženstveno i savršeno joj stoje. Sinoć je divno nosila jednostavnu haljinu jarke boje uz koju je kombinirala upečatljive cipele, "statement" ogrlicu i vintage torbicu. Preko cijele kombinacije prebacila je klasičan baloner i time postigla nevjerojatno chic styling.

Urednica mode Tina Bačić najbolje nosi crno-bijelu klasiku što je i pokazala sinoć u odličnoj kombinaciji u kojoj je glavnu riječ imala muška bijela košulja koju je kombinirala uz uske hlače na pruge. Moramo pohvaliti divnu dizajnericu Ana Mariu Ricov koja je nosila haljinu iz vlastite kolekcije i Coded Edge nakit, a jako nam se sviđala i trendi kombinacija urednice Storybooka Vedrane Čarapović koja je izgledala sjajno u vibrantno narančastom Sisley kaputu.

Revijom Roberta Severa zatvorena je još jedna uspješna sezona Perwoll FASHION.HR-a, a već u srijedu selimo na Cro A Porter na kojem nas sasvim sigurno očekuje puno odlično odjevene modne ekipe koja već smišlja svoje stylinge.

A.B.

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 20.10.2013. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p