PRET A CITY

Street wear na talijanski način

Kako postići njihov seksepil i besprijekornost?

Za Talijanke kažu da su velike žrtve mode i da robuju trendovima, da su klasične šminkerice i ponekad prenametljivo seksepilne.

No, njihova modna metropola Milano je sve samo ne gore navedeno. Žene u Milanu itekako brinu o svom izgledu, pokušavaju kao i u drugim modnim metropolama izgledati drugačije, zanimljivo i prije svega modno osviješteno. Možemo reći kako je njihov stil seksepilan, ali u granicama koje su dopuštene pa čak i poželjne. Talijanke su slabe na cipele i torbe, pa veliku pažnju posvećuju upravo ovim ključnim modnim dodacima. Činjenica je da će dobre cipele i kvalitetna i posebna torba učiniti čudo vašoj kombinaciji, a Talijanke to jako dobro znaju.

Ključ njihova stila leži u jednostavnim modnim komadima koje svaka žena treba imati u svom ormaru. Znači investirajte u traperice koje vam stoje kao salivene, nekoliko crnih, bijelih i sivih pamučnih majica, u dobar baloner i kožnu jaknu, a poigrajte se modnim dodacima kojima ćete se odmaknuti od mase.

Poznate su po seksepilnoj odjeći koja puno otkiva, pa pokušajte sa popularnim bandage haljinama, suknjama visokog struka, komadima koji izgledaju kao donje rublje... Mlađa populacija u Italiji je otkačena, miješaju stilove koji su jednako popularni u New Yorku, Londonu, Parizu, bitno im je da su primjetni i da djeluju originalno. Osamdesete i boho stil vladaju i Italijom, a takvih komada ovih sezona zbilja ima u izobilju.

Kako izgleda ulični stil Talijanki možete vidjeti ako kliknete na našu galeriju!

Ana Bacinger

Objavljeno: 07.01.2010. u 21:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p