PRET A CITY

STREETSTYLE: Casting Perwoll FASHION.HR

Kako se odijevaju hrvatski modeli i modni insajderi?
 
Ove subote je u zagrebačkom Hypo Centru održan službeni casting za nadolazeći Perwoll FASHION.HR i naši najbolji dizajneri imali su težak zadatak između dosad najvećeg broja prijavljenih manekenki odabrati one najljepše. Kako se prestižno modno događanje približava, uzbuđenje nesumnjivo raste te ćemo uskoro moći vidjeti kakva su nam iznenađenja dizajneri pripremili. 
 
Castingu je prisustvovalo više od 200 modela eminentnih modnih agencija čiji je osobni stil uvijek zanimljivo vidjeti. Naglasak je i ovoga puta bio na jednostavnim kombinacijama kako bi se djevojke mogle predstaviti u najboljem svjetlu. Elegancija je bila zajednička stylinzima u kojima je dominirala neutralna paleta boja prikladna ćudljivom početku jeseni. I naši dizajneri su pokazali kako preferiraju klasiku s pokojim originalnim odmakom te nas oduševili zanimljivim slojevitim kombinacijama.

Perwoll FASHION.HR održava se od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Kroz pet dana vrhunskog modnog dizajna posjetitelji će moći uživati u novim ostvarenjima hrvatskih kreativaca.
 
 
 
M.M.
 photos: Jure Perišić
Objavljeno: 29.09.2014. u 10:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p