PRET A CITY

Streetstyle: Modeli New York Fashion Weeka

Kako izgledaju kad ne nose revije?

Tjedan mode u New Yorku traje već nekoliko dana, a neki od poznatih dizajnera već su pokazali što su spremili za jesen 2010., dok se revije nekih još očekuju. Osim poznatih dizajnera i slavnih faca koje pune prve redove, veliku pozornost plijene i modeli koji nose revije na New York Fashion Weeku.

Alina Ismailova i Olga ShererAmanda Norgaard

Amelia Brown

Cure izgledaju fenomenalno na pistama, ali njihov ulični stil je ono što nas više zanima. U ovim hladnim danima sve  su na prvo mjesto stavile udobnost pa tu dominiraju topli kaputi, pletivo i marame. Tek povremeno se nađe manekenka u kratkoj bikerskoj jaknici, poput  Hanne Gaby Odiele, Joan Smalls, Aline Ismailove i Olge Sherer. Alina i Olga osim kožnih jaknica oboje furaju tople Ugg čizme koje su i dalje ultra popularne u ovim zimskim danima.

Zanimljive su Amanda Norgaard Port, Tao Okamoto, Vara Holotova i Yasminka Muratovich koje su prihvatile trend koji je osvojio sve trendseterice ove zime, sve su naime u odličnim bundama, svaka isfurana na drugačiji način. Vara Holotova se odlučila za čupavu bundicu i kratku kožnu minicu, Tao Okamoto za parku čiji su rukavi napravljeni od lažnog krzna, Yasminka Muratovich za klasičnu eleganciju, a Amanda Norgaard Port je zablistala u crnoj kombinaciji.

Joan SmallsKate Kosushkina

Ostale manekenke većinom nose klasične kapute u neutralnim bojama koje obavezno podignu zanimljivim maramama ili pletivom, a iz mase su definitivno iskočile  Alana Kuznestsova i Alana Zimmer. Kuznestsova zbog odličnog crvenog kaputa - pelerine, a Zimmer zbog zanimljivih hlača dimija kroja.

Lindsey ScottTao Okamoto

Hanne Gaby Odiele

Ana Bacinger

 

 

Objavljeno: 15.02.2010. u 22:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p