PRET A CITY

Streetstyle s njujorškog Tjedna mode

Najbolje kombinacije na ulicama New Yorka

Nakon svakog Tjedna mode poseban nam je gušt pregledavati prateće street style fotografije i uočavati koje su to trendove s modnih pista prihvatile i oživjele najdraže nam modne insajderice. London prati glas ekscentričnosti, Pariz je profinjen, a kada bismo birali epitet koji objedinjuje i najbolje opisuje stil posjetioca New York Fashion Weeka, to bi bio 'cool' prizvuk. Modna klika je u New Yorku dozirana, odrješita i neizmjerno frajerska. A s obzirom na vremenske prilike netom završenog Tjedna mode, moramo priznati, i neustrašiva.

Ulicama su prodefilirali predimenzionirani kaputi u društvu sportskih tenisica, šarene i one potpuno bijele bunde, no i jako mnogo golih nogu. Mnogobrojne fashionistice nije zaustavio snijeg i veoma niske temperature, te su za dobru kombinaciju pretrpjele zimu i pokazale svoje najnovije dizajnerske sandale i suknje.


Modne urednice imaju odlično oko za detalje, što su pokazale i ovaj put kombinirajući najveće hitove iz dizajnerskih kolekcija, dok su se modne blogerice držale svog stila i prošetale ga osvježenog najnovijim trendovima. Većina modela je igrala na kartu trendi jednostavnosti i prepoznatljivog 'off duty' stila, dok su modne ikone poput Taylor Tomasi Hill i Anna Dello Russo nanovo oduševljavale hrabrošću svojih kombinacija.

 

Matea Martek

photos: tommy ton, streetfsn.com

 

Objavljeno: 15.02.2014. u 18:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p