PRET A CITY

Streetstyle: Tjedan mode u New Yorku

Što su modni insajderi nosili posljednjih dana?
 
Red bezvremene elegancije, red eklektičnosti i red opuštenog edgy stila tipičnog za modele. Sve nam je ovo još jednom donio njujorški Tjedan mode. Dok su se na pistama izmjenjivali komadi koje ćemo nositi tek sljedećeg proljeća, modna klika vješto je prodefilirala oko Lincoln Centra u 'it' kombinacijama aktualne sezone. 

Sudeći prema nešto klasičnijem dijelu modnih urednica, buyerica, novinarki i ostalih insajderica, suknje midi dužine, široke košulje na prugice, koža i baloneri u struku stisnuti remenjem i dalje su komadi bez kojih dobar aktualan ormar ne može funkcionirati. U ovu priču odlično se uklapaju i predimenzionirane bermude nadopunjene sandalama visokih potpetica, kombinacija koja izgleda nevjerojatno chic i bezvremeno, ujedno jedna od najučestalijih na Tjednu mode u New Yorku.
 

One malo ekstravagantnije fashionistice nisu se libile hrabrih uzoraka, simpatičnih modnih detalja i statement cipela. Tenisice i dalje suvereno vladaju svim modnim krugovima, kao i nezaobilazne boyfriend traperice. U fokusu street style fotografa našli su se i hit dizajnerski komadi, poput onih prepoznatljivih s Moschino potpisom, odličnog Burberry Prorsum kaputa Natashe Goldenberg ili pak pokoje Céline ili Louis Vuitton torbe.
 

 
M.M.

photos: i'm koo, phil oh
Objavljeno: 12.09.2014. u 09:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p