PRET A CITY

Streetstyle u Copenhagenu

Kakav stil furaju žene Copenhagena?

Prva asocijacija kad vidite ulični stil u Copenhagenu je retro i vintage.

Vidi se da žene ne robuju trendovima, već im je najbitnije da imaju neki svoj individualni stil kojim se ističu iz mase. Svi modni must have komadi su doduše prisutni - kožne jakne, dimije, suknje visokog struka, platforme, Ray-Ban naočale, „Chanel" torbe, no svaka od njih sve navedene komade fura na neki otkačeni način i zbilja je osvježenje vidjeti grad u kojem svi ne izgledaju isto.

Kao i svaki veliki grad, Copenhagen je pun modnih individualki koje prate modnu scenu, blogerica koje su svojim stilom postale dio javne scene, modela koji furaju bolje kombinacije od onih viđenih na modnim pistama...

 

U Copenhagenu su veliki hit second hand dućani i buvljaci, a modna ekipa ih obožava posjećivati. Tamo kao da vrijedi pravilo kombiniranja high street brendova i second hand robe. Osim second hand dućana, Copenhagen ima Fashion Week i Fashion Fair, na kojima svoje kreacije izlaže velik broj njihovih modnih dizajnera pa ekipa često nosi kreacije mladih dizajnera.

Najbolje da u našoj galeriji sami vidite otkačene djevojke Copenhagena i sami prosudite kako vam se sviđa njihov ulični stil.

Ana Bacinger                                   fotografije preuzete sa : copenhagenstreetstyle.dk

 

 

Objavljeno: 14.01.2010. u 22:18
Tagovi: streetstyle, Trend

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p