MODA

Priprema se tužba protiv Rosie Huntigton Whiteley?

Manekenka odustala od tv projekta i razljutila producente

Uspješna manekenka i bivše lice kuće Burberry, Rosie Huntigton Whiteley, napravila je jako riskantan potez kada je u posljednji trenutak odustala od tv projekta "Project Runway All Stars", i to kako bi snimala film „Mad Max" u kojem glumi i Charlize Theron. Lijepa Britanka je jasno dala do znanja kako je Hollywood njezin glavni cilj i da namjerava postati glumica, iako je njezin nastup u filmu "Transformes" izazvao podsmijeh kritike. Problem leži u činjenici da iza "project Runway All Stars" emisije, stoji jedan od najmoćnijih ljudi svjetskog showbizza, producent Harvey Weinsten, koji bi joj radi ove neprofesionalnosti mogao presuditi i u toliko željenoj filmskoj karijeri.

Po pričama insajdera Rosie ja navaljivala da bude voditeljica pomenutog projekta, da bi se nekoliko dana prije početka snimanja, s istog povukla  i otputovala u Namibiju na snimanje filma: „Nekoliko dana prije snimanja, emisija se našla bez voditeljice. Mislili smo da Rosie jako želi posao voditeljice ali prije tri tjedna odlučila se povući i time izazvala nemoguću dramu. Weinstein Co. su joj prijetili tužbom radi nastale štete."

Kao nova voditeljica izabrana je Carolyn Murphy, i to nakon što Karolina Kurkova i dizajnerica Rachel Roy nisu zadovoljile na audiciji. Za razliku od Rosie, Katie Holmes, koja trenutno prolazi dramu života radi razvoda od Toma Cruisea, nije odustala od projekta te je uredno snimila svoj dio emisije.

Objavljeno: 10.07.2012. u 14:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p