TRENDOVI

Odlične torbice koje će zaokružiti svaki styling

Modni dodaci s potpisom brenda Liebeskind Berlin

Ove sezone je Liebeskind Berlin inspiraciju potražio u živahnosti kozmopolitskih gradova – Berlina i New Yorka. Nova kolekcija jesen/zima odiše ubranom i ležernom vibrom tih dvaju gradova postavljajući kontrastni naglasak na nove ženstvene elemente.

Funkcionalnost novih modela zadovoljava svakodnevne potrebe suvremene žene, dok dizajn prati današnje modne trendove. Tipičnu Liebeskind Berlin torbu karakteriziraju ručno obrađeni detalji i najkvalitetniji materijali poput novozelandske janjeće i talijanske teleće kože. Trgovinu Liebeskind Berlin potražite u prizemlju Centra Cvjetni u Zagrebu.

U dizajnu proizvoda odražava se umjetnost, kultura i ushićenost gradom po kojem je brend dobio ime. Utjecaj Berlina u kombinaciji s dozom opuštenosti vidljiv je u svakoj kolekciji torbi i modnih dodataka, što brend čini jedinstvenim. Pažljivo odabrani materijali, prirodno tretirana koža, najfinije tkanine i s ljubavlju osmišljeni detalji svaki proizvod čine jedinstvenim, baš kao što je i njegova ponosna vlasnica! LIEBESKIND Berlin proizvodi reflektiraju današnje najmodernije stilske trendove. U svakom od njih odražava se ljubav prema detaljima kao i ljubav prema gradu Berlinu.

Torbe i novčanike pogledajte u galeriji:

Objavljeno: 27.09.2017. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p