MODA

Procurile fotke s vjenčanja Kate Moss

Provokativni Terry Richardson zaslužan je za njihovo objavljivanje

Vidjeli smo haljinu, čuli za potankosti vjenčanja, slušali usporedbe onog Kate Moss i princeze od Monaca, ali ono najzanimljivije, sočne detalje s Kateine svadbene zabave bilo je nemoguće saznati. I sve bi ostalo unutar uskog kruga uzvanika, da provokativni Terry Richardson fotke s vjenčanja putem svog bloga nije podijelio s ostatkom svijeta.


Sudeći po fotkama, izgleda kako zabava ipak nije bila toliko raskalašena kao što se očekivalo, a na setu fotografija na kojima uglavnom pozira sam Terry, pridružuju mu se brojni slavni prijatelji. Tako imamo priliku vidjeti ulickane dizajnere Stefana Pilatija i Marca Jacobsa, fotografe Davida Simsa i Marija Sorrentija, glumca Jude Lawa te glazbenika Sir Paula McCartneya, Carine Roitfeld i Daphne Guinness, kao uostalom i same mladence, ali daleko najzanimljivija slika ona je bivših supružnika Jacka Whitea i Karen Elson, koji zagrljeni spremno poziraju Terryjevom fotoaparatu.


Fotografije koje su procurile na internet, ubrzo su s istog misteriozno nestale, vjerojatno na intervenciju same Kate Moss, budući je svoje vjenčanje bogato unovčila slikama za američki Vogue, koje možemo očekivati u njegovom rujanskom izdanju. Dotad, donosimo vam nekoliko fotki koje je nestašni Terry odlučio podijeliti sa svojim obožavateljima.


H.B.


Photo: fashionista

Objavljeno: 11.07.2011. u 10:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p