MODA

Reebok Ventilatorice i nakon četvrt stoljeća prihvaćaju nove izazove

Izvanredna suradnja Igora Geržine, hrvatskog saksofonista i Reeboka
Reebok  
Reebok, vodeći globalni fitness brend, koji već 25 godina igra ključnu ulogu među proizvođačima sportske odjeće i obuće, najavljuje suradnju s hrvatskom saksofonskom senzacijom, Igorom Geržinom.
 
Suradnja u kampanji za predstojeću sezonu, udahnjuje novi duh Reebok Ventilatoricama koje nastavljaju oduševljavati inovativnošću i kreativnošću. Novi modeli nastavljaju biti vjerni udobnosti i funkcionalnosti te p(ostaju) nezaobilazane fashion tenisice. Igor Geržina, saksofonist i skladatelj prepoznao je istinski street style duh Reebok Ventilatorica, što je potvrdilo kako su su i Reebok i Igor Geržina već više od dva desetljeća prvaci u inovativnosti, tradiciji i prepoznatljivosti.
 
Reebok
Saksofonist i skladatelj Igor Geržina diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i specijalizirao se na najpoznatijoj svjetskoj jazz školi Berklee College Of Music u Bostonu. Odlično je prihvaćen od strane hrvatske, ali i svjetske publike. Poznat je po dugogodišnjim suradnjama sa svim velikim imenima hrvatske glazbene scene, a trenutno radi i kao glazbeni producent Jazz orkestra HRT-a. Dobitnik je mnogih glazbenih nagrada među kojima se nalazi i 8 Porina te 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine. Igor je imao priliku dijeliti scenu s najvažnijim imenima hrvatske estrade, a sada ojačan Reebok iskustvom, u potpunosti je osvaja.

Reebok
Foto: PR
 
Modele i cijene Reebok Ventilatorica pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 25.09.2015. u 14:52
Tagovi: Reebok, tenisice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p