MODA

Retro šarm ljetne Carpisa kolekcije

Kombinacija glamura i ljetnog boho chica
carpisa

Ovog ljeta osjetite topli duh Mediterana uz novu kolekciju Carpisa modnih dodataka, nadahnutu opuštenom atmosferom i upečatljivim stilom prekrasne Ibize.

 
Torbice, ruksaci i shopper torbe izrađeni su od različitih visokokvalitetnih materijala, kao što su ručno obrađeni pamuk i platno, s neobičnim etno i geometrijskim printevima, ili ručno oslikanim motivima. Jednostavna crno-bijela paleta boja osvježena je naglascima u jarkim tonovima, poput narančaste, koja je u cijeloj kolekciji prisutna u brojnim nijansama.
 
carpisa 
Maksi shopper torbe, ruksaci i torbice ukrašeni su trendi pomponima i resicama koji neodoljivo podsjećaju na hipijevsku atmosferu 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Decentni retro detalji savršeno se uklapaju s neuobičajenim materijalima, poput plastike i vodootpornog najlona, a intenzivne boje i teksturizirani uzorak slame na plohama torbi savršeno zaokružuju retro šarm cijele kolekcije. Ljetni asortiman omiljenog talijanskog ženskog brenda torbi i modnih dodataka istodobno je profinjen i zabavan – idealan kompromis između glamura i praktične svakodnevnice.
 
torba za plažu 
torba za plažu 
torba za plažu  
Foto: PR
Objavljeno: 14.06.2016. u 15:17
Tagovi: Torbe, Carpisa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p