MODA

Severinina vjenčanica

Kreacija srpskog dizajnera Zvonka Markovića
-->--> -->

Da Severina voli dizajn srpskog dizajnera Zvonka Markovića poznata je stvar, pjevačica naime u svojem ormaru posjeduje nekoliko kreacija s njegovim potpisom. Kad se pojavila na pozornici glazbenog showa ‘Operacija Trijumf' odjevena u bijelu ekstravagantnu vjenčanicu koja je otkrivala njezine zanosne tjelesne atribute, upravo je bila odjevena u Markovićevu kreaciju. Zvonko Marković slovi kao jedan od najboljih srpskih kreatora i stilista, poznat i po tome što je godinama surađivao s folk pjevačicama Svetla­nom Cecom Ražnatović, Lepom Bre­nom i mnogim drugim srpskim estradnjacima, a odnedavno i sa Severinom.

ovvvv.jpg

 

 

„Sirena kroj, jednostavna i bijela, sa čipkastim aplikacijama preko grudi i nekoliko upadljivih kristala. Ne otkriva noge, dakle sužava se do koljena, potom se širi do zemlje, otkriva njezin božanstveni dekolte i prelijepa leđa. Ovako će izgledati Severinina vjenčanica, decentna i seksipilna - baš u njezinom stilu!" izjavio je dizajner za Blic.

Kako je vjenčanje najavljeno do kraja godine, javnost bi uskoro mogla vidjeti njezinu vjenčanicu, koja se do tog trenutka čuva u sefu.

A.B.

Objavljeno: 02.09.2009. u 11:38
Tagovi: Severina

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p