MODA

Sienna Miller rekla zbogom vlastitom modnom brandu

Twenty8Twelve modna marka odsad nadalje bez kreativne podrške Sienne i Savannah
Vrlo popularan britanski modni brand Twenty8Twelve ovih dana oprostio se od svojih suosnivačica, Sienne i Savannah Miller. Nakon šest godina partnerstva, sestre Miller jučer su objavile kako je došao kraj njihova kreativnog doprinosa Twenty8Twelve liniji te kako se namjeravaju posvetiti nekim drugim životnim izazovima.


"Provele smo fenomenalnih šest godina radeći na našoj modnoj liniji i sada se veselimo novim izazovima. Brandu želimo sve najbolje u budućnosti.", izjavile su sestre Miller, a samo lijepe riječi imao je i izvršni direktor branda Nish Soneji, koji je izjavio kako je surađivati sa sestrama bilo odlično iskustvo.


Bilo kako bilo, njihova modna marka i dalje nastavlja s radom pod palicom sadašnjeg dizajnerskog tima, a nesumnjivo je kako je ovakva odluka djelomično uvjetovana Sienninom trudnoćom, koju je 30-godišnja glumica objavila ranije ovog mjeseca.


Uz iskustvo starije Savannah i popularnost njene mlađe sestre, brand je samouvjereno kročio modnom scenom i stvorio vlastiti identitet, postavši sinonim za estetski lijepo i kvalitetu, a odsad nadalje, umjesto Twenty8Twelve by s. miller, nosit će ime Twenty8Twelve London.

 

H.B.
Photo: Twenty8Twelve FB page

Objavljeno: 26.01.2012. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p