MODA

Veliki povratak šivaćih strojeva SINGER

Šivanje je opet IN

O
d 1851. godine ime Singer je sinonim za šivanje. Duh praktičnog dizajna i kreativnih inovacija koji je krasio kompaniju na početku nastavlja se i danas jer Singer nastavlja razvijati proizvode za sve razine šivanja. Od izrade odjeće i predmeta za uređenja doma do vezenja i prošivanja, SINGER® je posvećen pomaganju ljudima da se izraze svojom vještinom šivanja.

Godine 2011. SINGER® je proslavio 160. godišnjicu patenta Isaaca Singera za prvi praktični šivaći stroj. Ta godišnjica označila je službeni početak postojanja kompanije SINGER® i njenog vodećeg mjesta u industriji od samog početka, što je golemi uspjeh. SINGER® je zadržao svoje vodeće mjesto u industriji do današnjih dana zbog svoje stalne predanosti kvaliteti, pouzdanosti, inovaciji i uslužnosti.


Šivaći strojevi Singer pomažu ljudima svih dobi da oslobode svoju kreativnost, da kreiraju jedinstvenu odjeću, opremu za dom i druge predmeta te uživaju u dodatnom zadovoljstvu što su sve to napravili sami. U posljednje je vrijeme šivanje ponovno postalo IN. U vremenu u kojem sve radimo ubrzano i u žurbi, svima nam je potrebna neka aktivnost kojoj ćemo se posvetiti bez razmišljanja o ičemu drugome. Šivanje je upravo idealna takva aktivnost. Za nju je potrebno vrijeme i predanost, a istovremeno je poprilično smirujuća. A ako se stalno žalite da baš ništa ne radite s majkama i bakama, budite uvjereni kako će biti oduševljene kada ih pitate za savjet o šivanju odjeće. Mnoge su svoje tinejdžerske dane provele upravo za šivaćom mašinu izrađujući odjeću kakvu će samo one imati. I zasigurno su još na to ponosne. A uvjereni smo kako ćete baš iz tog razloga i vi brzo zavoljeti šivanje!


Singer je proslavio mnogo „PRVIH NA SVIJETU“, uključujući prvi cik-cak šivaći stroj na svijetu, prvi elektronički šivaći stroj, a sada proizvode najnaprednije kućne strojeve za šivanje i vezenje. Od izrade odjeće i predmeta za uređenja doma do vezenja i prošivanja, SINGER® je posvećen pomaganju ljudima da se izraze kroz vještinu šivanja. SINGER je i dan danas jedan od najprepoznatljivijih i najrespektabilnijih brandova na svijetu.
Ako ste oduvijek htjeli znati šivati idealni šivaći stroj za vas je SINGER 3210 SIMPLE koji je osmišljen upravo zaa početnike u šivanju. Zbog jednostavnog umetanja konca, izbora boda i besplatnog pribora, početno postavljanje je lako i brzo. Možete odabrati jedan od 10 različitih programa šivanja, uključujući automatsko bušenje rupica za gumbe i podesivu duljinu boda. 

SINGER SIMPLE 3210 od 1.10. do 15.11.2016 možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 1.799,00 Kn + poklon 10 igala kod sljedećih SINGER ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Top Shop, PEVEC, eKupi, a dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Foto: Arhiva SINGER
Objavljeno: 02.10.2016. u 10:07
Tagovi: ŽENSKA MODA

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p