MODA

„Smrznuta“ Nicole Kidman

Poznata glumica gotovo izgubila facijalnu ekspresiju

Kada je Nicole Kidman neki dan napustila svoj dom u Los Angelesu mnogi paparazzi su ostali zaprepašteni. Obična šetnja s obitelji, otvorila je polemiku o tome u što se pretvorila  poznata glumica. Rebra koja proviruju ih haljine i smrznuti izraz lica su sve što je ostalo od nekad zanosne glumice koja je oduzimala dah početkom devedesetih. Poznata kao jedna od najžešćih pobornica botoksa, Nicole je otišla toliko daleko da jedva može promijeniti izraz lica.

U jednom intervjuu za Marie Claire izjavila je kako nikada nije vidjela iglu s botoksom, što je naprosto smiješno, jer je estetski kirurzi već niz godina upozoravaju da pretjeruje i izgleda pomalo zastrašujuće te radi lošu reklamu. U već spomenutom intervjuu, Nicole je izjavila: „Da budem iskrena, sasvim sam prirodna, nosim kremu za sunčanje i ne pušim. Njegujem se. Vrlo sam ponosna što to mogu reći."

                          

Međutim, usporedimo li fotografije od neki dan i otprije nekoliko godina jasno je kako je Nicole uistinu pretjerala. Još jedna stvar koju joj mnogi zamjeraju je njena ekstremna mršavost koja je išla do te mjere da je tijekom trudnoće izgledala gotovo anoreksično. Medijski natpisi i upozorenja liječnika nisu bili dovoljni kako bi nabacila koji kilogram, kako tada, tako i sada.

Objavljeno: 16.04.2010. u 16:05
Tagovi: Nicole Kidman

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p