MODA

Stjepan Perić i Monika Mihajlović znaju što je dobar stil

Glumačke zvijezde u kampanji za festival dobrog stila

Kraj studenog rezerviran je za premijerno izdanje Festivala dobrog stila powered by Bipa koji će se ove godine po prvi puta održati u zagrebačkom City Center one East. Najnoviji projekt po prvi će puta na jednom mjestu okupiti najbolje u Hrvatskoj s područja njege tijela, lica i kose.

Tim povodom snimljena je i najavna kampanja u kojoj su glavni akteri popularni mladi glumci Stjepan Perić i Monika Mihajlović koji su ujedno preuzeli i uloge ambasadora festivala.

''Uživala sam na snimanju koje je zaista vrhunski odrađeno i s kojim sam se predstavila u ulozi ambasadorice Festivala dobrog stila što mi je posebno zadovoljstvo. Stil doživljavam kao priliku da se svakodnevno izrazim na neki svoj način, a u cijeloj priči najvažnije mi je da se osjećam dobro.'' - izjavila je mlada glumačka zvijezda Monika Mihajlović.


S Monikom se složio i miljenik nježnijeg spola, kolega glumac Stjepan Perić koji je dodao - ''Smatram da stil predstavlja bitnu odrednicu vlastite osobnosti koja na neki način iskazuje i sam stav pojedinca. Drago mi je što sam se našao u ulozi ambasadora ovog velikog novog projekta i jako se veselim samom festivalu.''


Festival dobrog stila powered by Bipa održat će se od 30. studenog do 1. prosinca u prostoru City Center one East gdje će svi ljubitelji doznati sve o najnovijim trendovima iz područja njege tijela, lica i kose, imati priliku čuti savjete stručnjaka make upa i poznatih stilista te uživati u bogatom programu, koncertima, modnim revijama, ali i besplatnom šminkanju, frizuri, njezi noktiju, lica i tijela.

 

Photo: Goran Matijašec

 

Objavljeno: 30.10.2013. u 19:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p