MODA

Što nam rade djevojke iz susjedstva?

Tko su najpopularniji modni blogeri u Srbiji?

Unatoč činjenici kako na domaćoj modnoj sceni ne manjka odličnih blogera koji nas oduševljavaju na dnevnoj bazi, odlučili smo također popratiti što se događa u najbližem nam susjedstvu, kako onom slovenskom, tako i onom srpskom kojeg smo ovaj tjedan detaljno proanalizirali. Uskoro očekujte izvješća iz susjedne nam dežele, a dotad pročitajte tko nas je oduševio iz Srbije.

Prekrasna mlada dama Vanja Miličević, koja stoji iza bloga FASHION AND STYLE, oduševila nas je izborom fotografija vlastitog stila kojeg naprosto obožavamo. Njen fotosession nazvan Hot'n'Cold u kojem je spojila sivu bundu i vruću ružičastu maramu naročito je zanimljiv zbog odjevne kombinacije koju bismo rado vidjeli na djevojkama u Zagrebu. Osim što se Vanja zna kombinirati odjevne komade, podsjetila nas je kako su ove sezone šeširi jedni od vrućih modnih dodataka kojima možete podići svoj styling na viši nivo.

Arhitektica i modna blogerica? Dapače. Riječ je o Marini Arnaut, djevojci koja potpisuje blog imena FRASHION by Marina Arnaut. Marina obožava ulični stil i vrlo ju često možete vidjeti kako šeće Beogradom u odličnim odjevnim komadima koje nosi na sebi svojstven način. Toplo preporučujemo da popratite njen blog kako bi se inspirirali njenim stilom!

Ana Surdilović (Ana on heels) također voli Blake Lively. Osim što je popratila najnoviju Chanel kampanju u kojoj je poznata tračerica jedna od glavnih uloga, podsjetila nas je na poznate Disney kampanje u kojima su mega-popularne svjetske zvijezde u glavnoj ulozi. Zaista bajkovito!

Njena blogerska kolegica Branislava Antović, koja vodi DIVINE WORLD OF FASHION, obožava nedjelju, dan u kojem se opušta od napornog radnog tjedna. Srećom, na odlaske u beogradske šoping centre uvijek nosi fotoaparat tako da možemo vidjeti što je nosila i kako je kombinirala odjevne komade. Osim svoju ljubav prema ZARI (koju svi obožavamo!), otkrila nam je i novi brand DELIKATE RAYNE iz L.A-a. Zahvaljujemo!

 

Marko Banjavčić

Photo: vlasništvo blogera

Objavljeno: 09.03.2011. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p