MODA

Što nam Topshop sprema za jesen?

Cara Delevingne u ulozi zaštitnog lica poznatog britanskog brandaK
ao da sveprisutna Cara Delevingne nema već dovoljno popunjeni životopis, jučer je objavljeno kako će upravo ona biti novo zaštitno lice Topshopa, a ovu novost prati i činjenica kako će po prvi puta u povijesti ovog branda njihovu cjelokupnu kampanju 'nositi' samo jedan model.

Moramo priznati kako trenutačno ne znamo nikoga tko bi ovome poslu odgovarao bolje od miss Delevingne. Cara doista utjelovljuje duh samog branda svojom netipičnom i jedinstvenom osobnošću, razigranim stilom odijevanja, nesputanom energijom te licem koje je nemoguće zaboraviti. Za styling cjelokupne kampanje zaslužna je kreativna direktorica Topshopa i bivša modna urednica Voguea, Kate Phelan, a za vizualni dio kampanje pobrinuo se fotograf Alasdair McLellan.

Topshop je također objavio i kratki video u kojem je zabilježeno sve što se događalo na setu prilikom stvaranja kampanje, koji je ujedno i bio mjesto susreta Care i njenog sada već poznatog ljubimca, zeca Cecila. S obzirom na to da je ovaj poznati model zaredao već dobrani broj jesensko-zimskih kampanja, što uključuje i velike modne kuće poput Chanela, Burberryja i Mulberryja, ne sumnjamo da će dodavanje Topshopa na listu vlastitih uspjeha itekako proširiti ionako već poprilično veliki krug njenih obožavatelja.I.K.
Objavljeno: 29.07.2014. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p